Νεαρός Ρώσος πεθαίνει αφού συνετρίβη τη μηχανή του σε τοίχο στο Πουκέτ

Thalang-

Ένας νεαρός Ρώσος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε με μοτοσικλέτα στον τοίχο ενός σπιτιού στην υποσυνοικία Thep Krasattri το βράδυ της Κυριακής (24 Μαρτίουth)

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 10:00 μ.μ. μπροστά από ένα σπίτι στο Baan Don. Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν τη μοτοσυκλέτα που είχε υποστεί ζημιά σφηνωμένη ανάμεσα σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και στον τοίχο.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε το σώμα του αναβάτη, MR. EVGENII VIKTOROVICH, 25, Ρώσος υπήκοος, μπροστά από το σπίτι. Στο σημείο βρέθηκε κράνος, αλλά δεν ήταν σαφές εάν ο Ρώσος αναβάτης φορούσε το κράνος πριν από το ατύχημα.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή πριν προσκρούσει στον τοίχο.

Αυτή είναι η δεύτερο μεγάλο ατύχημα με ξένους τουρίστες που σκοτώθηκαν σε ατυχήματα με μοτοσικλέτες στο Πουκέτ τις τελευταίες μέρες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.