Η Ταϊλάνδη εξέδωσε δήλωση σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μόσχα

ΦΩΤΟ: เศรษฐา ทวีสิน - Srettha Thavisin

Ταϊλάνδη-

Σε μια εγκάρδια δήλωση που κυκλοφόρησε σήμερα, η Ταϊλάνδη εξέφρασε τη βαθιά της σοκ και τη βαθιά της θλίψη για την τραγική τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην περιοχή της Μόσχας στις 22 Μαρτίου 2024. Το καταστροφικό γεγονός οδήγησε σε πολλές ζωές, με πολλούς ανθρώπους να τραυματιστούν.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης καταδίκασε έντονα τη βάναυση και αποτρόπαια πράξη, δηλώνοντας ότι τέτοια βία κατά αθώων πολιτών είναι απαράδεκτη. «Η Ταϊλάνδη καταδικάζει απερίφραστα αυτή την επίθεση και κάθε μορφή τρομοκρατίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Ταϊλάνδη εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και διαβεβαίωσε ότι ο λαός της Ταϊλάνδης στέκεται αλληλέγγυος με τον ρωσικό λαό κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσους επλήγησαν από αυτή την τραγωδία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η διεθνής κοινότητα έχει παροτρυνθεί να συγκεντρωθεί για να στηρίξει τη Ρωσία και να συνεργαστεί στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας για να αποτρέψει τέτοιες φρικαλεότητες στο μέλλον.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/