Έφοδος σε παράνομο μπαρ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Σε ένα μπαρ έγινε έφοδος στην Πατόνγκ αφού άνοιξε χωρίς άδεια.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (23 Μαρτίουrd) στις 11:30 έκαναν έφοδο σε ένα μπαρ στον δρόμο Thaweewong στην Πατόνγκ. Ο διευθυντής του μπαρ, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία, συνελήφθη αφού δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νομικά έγγραφα στην αστυνομία.

Ο διευθυντής του μπαρ μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι άνοιξε έναν χώρο διασκέδασης χωρίς άδεια.

Ωστόσο, η αστυνομία της Patong περιόρισε τις λεπτομέρειες για το όνομα του μπαρ, επικαλούμενη τις συνεχιζόμενες νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.