Αιγύπτιος επιτίθεται σε οδηγό ταξί και καταστρέφει το ταξί του στο Πουκέτ

Cherng Talay -

Ένας Αιγύπτιος επιτέθηκε σε οδηγό ταξί και κατέστρεψε το αυτοκίνητο ταξί του στο Cherng Talay το βράδυ της Παρασκευής (22 Μαρτίουnd).

Ο καπετάνιος Khajonkiet Kamwichairat της αστυνομίας Thalang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 10:30 την εν λόγω ημέρα από τον κ. Suriya Plodmai, 34 ετών, από το Nakhon Si Thammarat. Είπε στην αστυνομία ότι ένας αλλοδαπός άνδρας του επιτέθηκε και του έκανε ζημιές στο αυτοκίνητο ταξί στο Soi Bang Tao 4/3. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει το SUV ταξί του οποίου τα τζάμια υπέστησαν ζημιές. Ο οδηγός ταξί και ο αλλοδαπός άνδρας που αργότερα αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. ΜΠΑΣΕΜ, 31 ετών, Αιγύπτιος, περίμεναν την αστυνομία στο σημείο.

Ο οδηγός ταξί είπε στην αστυνομία ότι παρέλαβε τον Αιγύπτιο από την Πατόνγκ στο Μπανγκ Τάο. Συμφώνησαν σε ένα τέλος ταξί 450 μπατ. Όταν έφτασαν στον προορισμό, ο Αιγύπτιος ζήτησε να χρησιμοποιήσει το κινητό του ταξιτζή για να τηλεφωνήσει στον φίλο του. Ωστόσο, φέρεται να αρνήθηκε να δώσει πίσω το κινητό πριν φέρεται να πετάξει το κινητό. Στη συνέχεια, ο Αιγύπτιος φέρεται να επιτέθηκε στον οδηγό ταξί και χρησιμοποίησε έναν σιδερένιο στύλο για να χτυπήσει το αυτοκίνητο ταξί του.

Το περιστατικό παρακολούθησαν κάτοικοι της περιοχής. Ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για έλεγχο ψυχικής υγείας. Η οικογένειά του και η πρεσβεία του έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.