Γυναίκα συνελήφθη με τον Baraku σε εστιατόριο στο Cherng Talay

Thalang -

Μια γυναίκα διευθύντρια εστιατορίου συνελήφθη με επτά σετ Baraku που κατασχέθηκαν στο Cherng Talay, Thalang.

Οι αξιωματικοί της περιοχής Thalang εισέβαλαν σε ένα εστιατόριο στο Cherng Talay νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Πολλοί ξένοι πελάτες βρέθηκαν να χρησιμοποιούν το Baraku. Ο διευθυντής του εστιατορίου που αναγνωρίστηκε από τους αξιωματικούς μόνο ως η κα Ι (ψευδώνυμο) συνελήφθη με επτά σετ έτοιμου προς χρήση Baraku και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν για το Baraku κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή καπνού απλήρωτου φόρου και παράνομη πώληση απαγορευμένων εισαγόμενων ειδών (Μπαρακού και ηλεκτρονικά τσιγάρα). Το όνομα του διευθυντή του μπαρ και του μπαρ δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τους αξιωματικούς. Το Shisha, ή Baraku, είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.