Δύο Ινδοί και δύο άνδρες της Μιανμάρ συνελήφθησαν στην Καμάλα για παραμονή και παράνομη εργασία

Καμάλα -

Δύο Ινδοί και δύο άνδρες της Μιανμάρ συνελήφθησαν στην Καμάλα, αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα και να παραμείνουν.

Η αστυνομία της Καμάλα είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβε τον κ. Amreetansh, 39 ετών και τον κ. Ved, 40, και οι δύο είναι Ινδοί υπήκοοι. Συνέλαβαν επίσης την κα Khine, 25 ετών, και τον κ. Min, 32, και οι δύο είναι υπήκοοι Μιανμάρ.

Βρέθηκαν όλοι να εργάζονται παράνομα στις περιοχές της Καμάλα και όλοι παρέμειναν υπερβολικά. Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Καμάλα δεν αποκάλυψε άλλες συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις συλλήψεις.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.