Ρώσος συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ρώσος συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην Πατόνγκ. Αυτό κάνει επτά συνολικά αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε τρεις ημέρες στο Πουκέτ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι δημιούργησε ένα σημείο ελέγχου στην Πατόνγκ στην οδό Sirirat. Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (22 Μαρτίουnd) ένας Ρώσος οδηγός σταμάτησε σε σημείο ελέγχου. Του υποβλήθηκε ένα τεστ αλκοολούχου αναπνοής που έδειξε 98 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ που ήταν πάνω από το όριο των 50. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο.

Σχετικά άρθρα:

Ένας Ινδός, ένας Βρετανός και ένας Γάλλος οδηγός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ένας Γάλλος, ένας Μαροκινός και ένας Βρετανός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό κάνει έξι συνολικά αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.