Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Την Τετάρτη (20 Μαρτίουth) ένας Γάλλος, ένας Μαροκινός και ένας Βρετανός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό κάνει έξι συνολικά αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Η Τροχαία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι δημιούργησε ένα σημείο ελέγχου στην Πατόνγκ. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγοί που συνελήφθησαν στο σημείο ελέγχου ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Βάντμπλεντ, 20 ετών, Γάλλος υπήκοος, ο κ. Μοχάμεντ, 30 ετών, υπήκοος Μαρόκου και ο κ. Φινλέι, 21 ετών, Βρετανός υπήκοος. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες ότι οδηγούσαν μεθυσμένοι.

Η αυστηρή καταστολή ξεκίνησε μετά ένα περιστατικό υποτιθέμενης κλωτσιάς που αφορούσε έναν Ελβετό ομογενή στο Pa Klok και συνεχίστηκε μετά δύο Νεοζηλανδοί άνδρες ενεπλάκησαν σε μια φερόμενη επίθεση από ιό σε έναν Ταϊλανδό αστυνομικό στο Chalong.

Σχετικά άρθρα:

Ένας Ινδός, ένας Βρετανός και ένας Γάλλος οδηγός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Τρίτη (19 Μαρτίουth).

Τουλάχιστον 98 βίζες έχουν ανακληθεί και 614 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Πουκέτ τους τελευταίους πέντε μήνες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.