Ρώσος συνελήφθη επειδή φέρεται ότι εργαζόταν παράνομα σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ρώσος συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται σε ένα κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ την Τετάρτη (20 Μαρτίουth).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 11:00 μ.μ. της εν λόγω ημέρας συνέλαβε τον ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Grechko, 30 ετών, Ρώσος υπήκοος, αφού βρέθηκε να εργάζεται σε ένα κατάστημα κάνναβης στην οδό Phang Mueang Sai Kor. στην Πατόνγκ.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια. Το Phuket Express προσθέτει ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς για να εργαστούν ως πωλητές μπροστά σε καταστήματα.

Σχετικά άρθρα:

Τουλάχιστον 98 βίζες έχουν ανακληθεί και 614 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Πουκέτ τους τελευταίους πέντε μήνες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.