Παράνομος ξεναγός στο Χονγκ Κονγκ συνελήφθη στο Karon

Karon -

Ένας παράνομος ξεναγός στο Χονγκ Κονγκ συνελήφθη την Τρίτη (19 Μαρτίουth) στο Phuket Big Buddha στο Karon.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι στις 10:00 π.μ. συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος WONG, 31 ετών, υπήκοος Χονγκ Κονγκ. Συνελήφθη ενώ ενημέρωνε τους τουρίστες του Χονγκ Κονγκ για τον Μεγάλο Βούδα.

Οι αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι ο κ. WONG φέρεται να πουλούσε επίσης τουριστικά πακέτα σε Κινέζους τουρίστες μέσω διαδικτυακών πλατφορμών. Μάζευε τους πελάτες του σε χώρους συνάντησης και τους πήγαινε σε τουριστικούς προορισμούς.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρών για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του παράνομου ξεναγού, της λειτουργίας τουριστικής επιχείρησης χωρίς άδεια και της εργασίας χωρίς άδεια εργασίας.

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι ξεναγοί αποτελούν προστατευόμενο επάγγελμα στην Ταϊλάνδη και ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες σε αλλοδαπούς για αυτή τη δουλειά.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.