Ένας άνδρας από την Υεμένη συνελήφθη επειδή φέρεται ότι εργαζόταν σε παντοπωλείο Patong

Πατόνγκ –

Ένας Υεμένης συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται παράνομα σε ένα παντοπωλείο στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Abdulwali, 38 ετών, υπήκοος Υεμένης. Συνελήφθη σε ένα παντοπωλείο στο Soi Saen Sababai στην Patong.

Έχει νόμιμη άδεια εργασίας αλλά δεν του επέτρεπε να είναι συγκεκριμένα πωλητής. Η αστυνομία του Πατόνγκ δεν αποκάλυψε ποια ακριβώς είναι η περιγραφή της θέσης εργασίας στην άδεια εργασίας του.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια. Το Phuket Express προσθέτει ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς για να εργαστούν ως πωλητές μπροστά σε καταστήματα.

Η καταστολή των αλλοδαπών που παραβαίνουν τους νόμους της Ταϊλάνδης ήρθε ξανά μετά το Cαστυνομικοί του halong συνέλαβαν δύο υπηκόους της Νέας Ζηλανδίας που φέρεται να αρνήθηκαν να παρασυρθούν για τροχαία παράβαση, απέφυγαν τη σύλληψη της αστυνομίας και αργότερα κατηγορήθηκαν ότι επιτέθηκαν σε έναν αστυνομικό που τους καταδίωξε στο Chalong.

Ο στρατηγός Surachet Hakparn, ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, διέταξε να ανακληθούν οι βίζες δύο Νεοζηλανδών ανδρών που εμπλέκονται σε μια ιογενή φερόμενη επίθεση σε αστυνομικό της Ταϊλάνδης και να τους μπουν στη μαύρη λίστα από την Ταϊλάνδη. Οι δύο άνδρες φέρεται να προσπαθούσαν επίσης να δωροδοκήσουν την αστυνομία όταν συνελήφθησαν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.