Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ινδός, ένας Βρετανός και ένας Γάλλος οδηγός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Τρίτη (19 Μαρτίουth).

Η Τροχαία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι νωρίς το πρωί, 1:30 π.μ., έστησαν ένα σημείο ελέγχου στην Πατόνγκ.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγοί που συνελήφθησαν στο σημείο ελέγχου ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Manoj, Ινδός υπήκοος, 35 ετών, ο κ. Myles, Βρετανός υπήκοος, 26 ετών και ο κ. Alexandre, Γάλλος υπήκοος, 33. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Η καταστολή των αλλοδαπών που συμπεριφέρονται άσχημα ήρθε ξανά μετά το Cαστυνομικοί του halong συνέλαβαν δύο υπηκόους της Νέας Ζηλανδίας που φέρεται να αρνήθηκαν να παρασυρθούν για τροχαία παράβαση, απέφυγαν τη σύλληψη της αστυνομίας και αργότερα κατηγορήθηκαν ότι επιτέθηκαν σε έναν αστυνομικό που τους καταδίωξε στο Chalong.

Ο στρατηγός Surachet Hakparn, ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, διέταξε να ανακληθούν οι βίζες δύο Νεοζηλανδών ανδρών που εμπλέκονται σε μια ιογενή φερόμενη επίθεση σε αστυνομικό της Ταϊλάνδης και να τους μπουν στη μαύρη λίστα από την Ταϊλάνδη. Οι δύο άνδρες φέρεται να προσπαθούσαν επίσης να δωροδοκήσουν την αστυνομία όταν συνελήφθησαν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.