Ξεσπά ξιφομαχία μεταξύ συναδέλφων στην Πατόνγκ, τραυματίζοντας ένα άτομο

Πατόνγκ-

Την Τρίτη (19 Μαρτίου), μια ξιφομαχία ξέσπασε στην Πατόνγκ, την οποία παρακολούθησαν πολλοί ξένοι τουρίστες. Η σύγκρουση σημειώθηκε στις 7:30 μ.μ. κοντά στο Dolphin Circle στην οδό Phra Baramee.

Η αστυνομία της Πατόνγκ, μόλις ειδοποιήθηκε, έφτασε για να ανακαλύψει περίπου δέκα άνδρες που εμπλέκονταν στον καυγά. Ένα άτομο υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Τα υπόλοιπα άτομα συνοδεύτηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Patong. Διαπιστώθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν συνάδελφοι της ίδιας εταιρείας, με ιστορικό συγκρούσεων στο χώρο εργασίας. Ο καυγάς ακολούθησε μετά τη δουλειά, μετά από μια έντονη ανταλλαγή που ξεκίνησε κατά την οδήγηση. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία διενεργεί έρευνα και σκοπεύει να ασκήσει ανάλογες κατηγορίες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.