Ρώσος συνελήφθη στο εστιατόριο Kathu επειδή φέρεται ότι εργαζόταν χωρίς νόμιμη άδεια

Kathu -

Ένας Ρώσος συνελήφθη σε εστιατόριο στο Κάθου τη Δευτέρα (18 Μαρτίουth) αφού βρέθηκε φέρεται να μαγειρεύει σε κουζίνα παρά τους όρους της άδειας εργασίας του.

Η αστυνομία του Kathu είπε στο Phuket Express ότι στις 7:00 μ.μ. της εν λόγω ημέρας συνέλαβαν έναν 36χρονο Ρώσο σε ένα εστιατόριο στο Kathu που δεν έχει αναγνωριστεί. Η σύλληψη έγινε αφότου η αστυνομία του Kathu έλαβε πληροφορία από έναν ανώνυμο τηλεφωνητή ότι ένας αλλοδαπός άνοιξε ένα εστιατόριο με πολλούς ξένους πελάτες. Ο Ρώσος βρισκόταν συχνά να μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου και ο καλών ανησυχούσε ότι ο Ρώσος δεν είχε άδεια εργασίας και θα μπορούσε να παραβιάζει τους νόμους της Ταϊλάνδης.

Ο Ρώσος μάλιστα είχε άδεια εργασίας και την παρουσίασε στην αστυνομία. Ωστόσο, η άδεια εργασίας του περιέγραφε τη δουλειά του ως μόνο σύμβουλος και σύμβουλος διαχείρισης και ανάπτυξης για το μάρκετινγκ, που δεν σχετίζεται με το μαγείρεμα ή την άμεση αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι η πληρωμή με κωδικό QR στο εστιατόριο έδειχνε το όνομα του Ρώσου.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Kathu για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια ή ότι εργαζόταν εκτός της περιγραφής της εργασίας του.

Η καταστολή των αλλοδαπών που παραβαίνουν τους νόμους της Ταϊλάνδης ήρθε ξανά μετά το Cαστυνομικοί του halong συνέλαβαν δύο υπηκόους της Νέας Ζηλανδίας που φέρεται να αρνήθηκαν να παρασυρθούν για τροχαία παράβαση, απέφυγαν τη σύλληψη της αστυνομίας και αργότερα κατηγορήθηκαν ότι επιτέθηκαν σε έναν αστυνομικό που τους καταδίωξε στο Chalong.

Ο στρατηγός Surachet Hakparn, ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, διέταξε να ανακληθούν οι βίζες δύο Νεοζηλανδών ανδρών που εμπλέκονται σε μια ιογενή φερόμενη επίθεση σε αστυνομικό της Ταϊλάνδης και να τους μπουν στη μαύρη λίστα από την Ταϊλάνδη. Οι δύο άνδρες φέρεται να προσπαθούσαν επίσης να δωροδοκήσουν την αστυνομία όταν συνελήφθησαν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.