Ενενήντα βίζα ανακλήθηκαν, 614 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Πουκέτ τους τελευταίους πέντε μήνες

Πουκέτ -

Τουλάχιστον 98 βίζες έχουν ανακληθεί και 614 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Πουκέτ τους τελευταίους πέντε μήνες.

Ο Αστυνομικός Διοικητής της Περιφέρειας 8, Αντιστράτηγος Surapong Thanomjit είπε στον Τύπο ότι από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, συνελήφθησαν τουλάχιστον 614 αλλοδαποί. Από αυτούς, στους 98 ανακλήθηκε η βίζα.

Φέρεται ότι παραβίαζαν τους νόμους της Ταϊλάνδης που περιελάμβαναν οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, εργασία χωρίς άδεια, παράνομη είσοδο στη χώρα, κλοπή, παραμονή, πλαστά έγγραφα, παράνομα ναρκωτικά, αντίσταση σε αξιωματικούς εν ώρα υπηρεσίας και άλλα.

Η αυστηρή καταστολή ξεκίνησε μετά ένα περιστατικό υποτιθέμενης κλωτσιάς που αφορούσε έναν Ελβετό ομογενή στο Pa Klok και συνεχίστηκε μετά δύο Νεοζηλανδοί άνδρες ενεπλάκησαν σε μια φερόμενη επίθεση από ιό σε έναν Ταϊλανδό αστυνομικό στο Chalong.

Σχετικά άρθρα:

Ένας Σιγκαπούρης μοτοσικλετιστής αντιμετωπίζει νομικές κατηγορίες αφού φέρεται να δυσφήμησε και να επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό της τροχαίας στο Cherng Talay.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έναν Τατζικιστάν που έχει ήδη εγκαταλείψει την Ταϊλάνδη για πρόθεση δολοφονίας, αφού ένας Ρώσος βρέθηκε νεκρός σε φάρμα κάνναβης στο Chalong.

Μια υποτιθέμενη Ρωσίδα πόρνη συνελήφθη στο Wichit μετά από επιχείρηση τσίμπημα, η τέταρτη Ρωσίδα που συνελήφθη αυτόν τον μήνα για φερόμενη πορνεία.

Ένας Ινδός, ένας Βρετανός και ένας Γάλλος οδηγός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ένας Υεμένης συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται παράνομα σε ένα παντοπωλείο στην Πατόνγκ.

Ένας Βρετανός συνελήφθη στο Karon για φερόμενη πώληση κοκαΐνης και χρήση μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.