Υποτιθέμενη Ρωσίδα πόρνη συνελήφθη στο Wichit του Πουκέτ

Wichit -

Μια φερόμενη Ρωσίδα πόρνη συνελήφθη στο Wichit τη Δευτέρα (18 Μαρτίουth) μετά από επιχείρηση τσίμπημα, η τέταρτη Ρωσίδα συνελήφθη αυτόν τον μήνα για υποτιθέμενη πορνεία.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κα Μαρίνα, 22 ετών, Ρωσίδα υπήκοος σε ένα ξενοδοχείο στο Wichit. Η σύλληψη έγινε μετά από μια επιχείρηση τσίμπημα της αστυνομίας επειδή είχε λάβει πληροφορία από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι Ρώσσες ιερόδουλες εργάζονταν παράνομα στο Πουκέτ.

Η Ρωσίδα διαφημίστηκε σε άγνωστη διαδικτυακή πλατφόρμα. Συμφώνησε για μια αμοιβή για τις υπηρεσίες της σε έναν μυστικό αστυνομικό και έκλεισε ραντεβού σε ένα αγνώστων στοιχείων ξενοδοχείο όπου τελικά συνελήφθη.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πορνεία και διαφήμιση για πορνεία, καθώς και παράνομη εργασία. Η Ρωσίδα έχει τουριστική βίζα 90 ημερών. Η βίζα της θα λήξει τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Σχετικό άρθρο:

Δύο φερόμενες Ρωσίδες ιερόδουλες συνελήφθησαν στην Πατόνγκ μετά από επιχείρηση τσίμπημα.

Μια άλλη υποτιθέμενη Ρωσίδα πόρνη συνελήφθη στην Πατόνγκ μετά από επιχείρηση τσίμπημα, η τρίτη γυναίκα σε περίπου μια εβδομάδα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.