Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Οι περιπτώσεις αλλοδαπών που συμπεριφέρονται άσχημα κυριαρχούν στις ειδήσεις της Ταϊλάνδης

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου έως την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024.

  1. Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ κινούνται για να ακυρώσουν την άδεια ενός ιδρύματος ελεφάντων που ανήκει στον Ουρς Φερ, έναν Ελβετό υπήκοο, αφού φέρεται να επιτέθηκε σε μια Ταϊλανδή σε μια παραλία.

Η ενέργεια, που επιβεβαιώθηκε από τον κυβερνήτη Sophon Suwannarat, επιτείνει τα νομικά προβλήματα για τον Fehr, ο οποίος έχει χάσει επίσης την άδεια όπλου του.

2. Ένας 18χρονος Αμερικανός φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε έγκυο άλογο στο Thalang.

Ο άνδρας φαίνεται στο CCTV να φαίνεται να κακοποιεί σεξουαλικά το άλογο με το χέρι του.

3. Η πρόσβαση του κοινού στην παραλία Laem Nga του Πουκέτ έχει αποκατασταθεί μετά από απόφαση.

Η συμφωνία προβλέπει τη συνεχιζόμενη δημόσια χρήση του δρόμου, με τις τοπικές αρχές να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη διατήρηση της ασφάλειας και της καθαριότητας του.

Το Βασιλικό Τμήμα Δασών (RFD) ηγείται μιας προσπάθειας πολλαπλών υπηρεσιών για την ανάκτηση δεσμευμένων δασικών εκτάσεων που καταπατήθηκαν από ιδιωτική εταιρεία στην παραλία Nui του Πουκέτ.

Η επιχείρηση είναι μέρος μιας αυξημένης καταστολής σε παράνομες παραθαλάσσιες κατασκευές σε όλη την Ταϊλάνδη, που προκλήθηκε από ένα πρόσφατο περιστατικό όπου ένας Ελβετός επιτέθηκε σε έναν τοπικό γιατρό σε αυτό που πίστευε ότι ήταν ιδιωτική ιδιοκτησία στο Πουκέτ.

4. Ένας Ρώσος βρέθηκε νεκρός με σχισμένο λαιμό και σημάδια μάχης και επιθετικού παιχνιδιού σε φάρμα κάνναβης στο Chalong του Πουκέτ.

Ένας κύριος αλλοδαπός ύποπτος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ενός Ρώσου που βρέθηκε νεκρός με κομμένο το λαιμό του στο Chalong του Πουκέτ, φέρεται να έφυγε από την Ταϊλάνδη.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έναν Τατζικιστάν που έχει ήδη εγκαταλείψει την Ταϊλάνδη για πρόθεση δολοφονίας, αφού ένας Ρώσος βρέθηκε νεκρός σε φάρμα κάνναβης στο Chalong.

Ο ύποπτος πιστεύεται για τελευταία φορά ότι βρισκόταν στην Τουρκία με ειδοποίηση κόκκινου συναγερμού της INTERPOL για αυτόν.

5. Ένας Σιγκαπούρης μοτοσικλετιστής αντιμετωπίζει νομικές κατηγορίες αφού φέρεται να δυσφήμησε και να επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό της τροχαίας στο Cherng Talay.

Ένας υπήκοος Σιγκαπούρης που επέβαινε σε μηχανάκι ανακόπηκε καθώς δεν φορούσε κράνος. Δεν μπόρεσε επίσης να παράσχει νόμιμη άδεια οδήγησης. Του ζητήθηκε να μπει στο κουτί της αστυνομίας για να πληρώσει πρόστιμα όταν φέρεται να ξεκίνησε μια διαμάχη με τον αστυνομικό της τροχαίας.

6. Οι αστυνομικοί του Chalong συνέλαβαν δύο υπηκόους της Νέας Ζηλανδίας που φέρεται να αρνήθηκαν να παρασυρθούν για τροχαία παράβαση, απέφυγαν τη σύλληψη της αστυνομίας και αργότερα κατηγορήθηκαν ότι επιτέθηκαν σε έναν αστυνομικό που τους καταδίωξε στο Mueang του Πουκέτ.

Εκεί οι βίζες θα ανακληθούν και θα μπουν στη μαύρη λίστα από την Ταϊλάνδη, αλλά αντιμετωπίζουν επίσης σημαντικές νομικές χρεώσεις.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.