Σιγκαπούρης αναβάτης μοτοσικλέτας κατηγορήθηκε επειδή φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό της Τροχαίας του Πουκέτ

Cherng Talay -

Ένας Σιγκαπούρης μοτοσικλετιστής αντιμετωπίζει νομικές κατηγορίες αφού φέρεται να δυσφήμησε και να επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό της τροχαίας στο Cherng Talay.

Ο δεκανέας Siripetch Ketmoon της Τροχαίας Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι ήταν σε υπηρεσία μαζί με άλλους αστυνομικούς της τροχαίας την Τετάρτη (13 Μαρτίουth) σε ένα σημείο ελέγχου κυκλοφορίας σε μια διασταύρωση κοντά σε ένα κουτί της τροχαίας το μεσημέρι μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Cherng Talay.

Ο κ. ΛΙΜ, 37, υπήκοος Σιγκαπούρης, το επίθετο που απέκλεισε η αστυνομία, ο οποίος επέβαινε σε μηχανή, σταμάτησε καθώς δεν φορούσε κράνος. Δεν μπόρεσε επίσης να παράσχει νόμιμη άδεια οδήγησης. Του ζητήθηκε να μπει στο κουτί της αστυνομίας για να πληρώσει πρόστιμα.

Στη συνέχεια, ο κ. Λιμ φέρεται να πέταξε χρήματα στο πρόσωπο του δεκανέα Siripetch. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον κ. Lim να βγει από το αστυνομικό κουτί, αλλά εκείνος φέρεται να αρνήθηκε και χτύπησε το πρόσωπο του δεκανέα Siripetch, ο οποίος υπέστη ελαφρά τραύματα.

Ο κ. Λιμ συνελήφθη για συκοφαντική δυσφήμιση και επίθεση σε αστυνομικό που βρισκόταν σε υπηρεσία.

Στιγμιότυπα των σορών του περιστατικού μπορείτε να βρείτε στο Facebook μας εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.