Συνελήφθη άνδρας που πουλούσε ηλεκτρονικά τσιγάρα στο Chalong

Chalong -

Ένας Ταϊλανδός συνελήφθη αφού βρέθηκε να πουλάει ηλεκτρονικά τσιγάρα στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Rachen σε ένα σπίτι στο Chalong. Βρέθηκε να πουλάει ηλεκτρονικά τσιγάρα μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια η αστυνομία του κατέσχεσε ηλεκτρονικά τσιγάρα. Ο κ. Rachen φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι όλα τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν ανήκουν σε αυτόν.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παραβίαση της απαγόρευσης πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών προϊόντων ατμίσματος, καθώς και για παράνομη εισαγωγή ή κατοχή αγαθών που είναι αφορολόγητα, περιορισμένα ή απαγορευμένα.

Η αστυνομία του Chalong σημείωσε ότι αυτή η σύλληψη προήλθε από πληροφορία από ενδιαφερόμενους πολίτες που μοιράστηκαν μια φωτογραφία του σπιτιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.