Συνελήφθη οδηγός σκάφους Krabi με 16 χάπια Meth

Κράμπι –

Ένας οδηγός βάρκας στο Κράμπι ήταν συνελήφθη με 16 χάπια μεθαμφεταμίνης σε προβλήτα στο Ao Nang, στην πόλη Krabi, την Πέμπτη (14 Μαρτίου).

Η θαλάσσια αστυνομία του Krabi είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα επιθεώρησαν τυχαία μια προβλήτα σε μια παραλία στην υποπεριφέρεια Ao Nang. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους άνδρες οδηγούς τουριστικού σκάφους με μακριά ουρά φάνηκε ύποπτος όταν είδε την αστυνομία.

Η αστυνομία έλεγξε το σκάφος του με μακριά ουρά όπου βρήκε 16 χάπια μεθαμφεταμίνης κρυμμένα στο σκάφος του. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι τα ναρκωτικά του ανήκαν. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Ao Nang για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το όνομα και η ηλικία του υπόπτου, ωστόσο, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Ao Nang.

Παρόμοια άρθρα:

Αμφεταμίνη βρέθηκε στην κυκλοφορία του αίματος ενός καπετάνιου σκάφους όταν ένα ταχύπλοο προσέκρουσε σε βράχους κοντά στο νησί Maithon στο Chalong, σκοτώνοντας ένα πεντάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία που βρισκόταν σε διακοπές.

Πέντε οδηγοί σκαφών βρέθηκαν θετικοί σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες πρόσφατα σε προβλήτα στο Thalang μετά από τυχαίο έλεγχο.

Ένας οδηγός ταχύπλοου συνελήφθη με 10 χάπια μεθαμφεταμίνης σε παραλία στο Ao Nang, Mueang Krabi.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.