Ρωσίδα πόρνη συνελήφθη στην Πατόνγκ, τρίτη σε περίπου μια εβδομάδα

Πατόνγκ –

Μια άλλη υποτιθέμενη Ρωσίδα πόρνη συνελήφθη στην Πατόνγκ μετά από επιχείρηση τσίμπημα, η τρίτη γυναίκα σε περίπου μια εβδομάδα.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν μια Ρωσίδα σε ένα ξενοδοχείο στην Patong. Η σύλληψη έγινε μετά από επιχείρηση τσίμπημα της αστυνομίας επειδή είχε λάβει πληροφορία ότι Ρωσίδες ιερόδουλες εργάζονταν παράνομα στην Πατόνγκ.

Η Ρωσίδα διαφημίστηκε σε άγνωστη ιστοσελίδα. Επικοινώνησε με έναν μυστικό αστυνομικό μέσω της εφαρμογής WhatsApp με το όνομα «Linda Agency». Συμφώνησε σε τιμή 13,000 μπατ για τις υπηρεσίες της και έκλεισε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο αγνώστων στοιχείων όπου τελικά συνελήφθη.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πορνεία και διαφήμιση για πορνεία, καθώς και παράνομη εργασία. Είναι επίσης πιθανό να απελαθεί.

Το όνομα και η ηλικία της δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Patong.

Σχετικό άρθρο:

Δύο φερόμενες Ρωσίδες ιερόδουλες συνελήφθησαν στην Πατόνγκ μετά από επιχείρηση τσίμπημα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.