Ρώσος συνελήφθη επειδή φέρεται να διαχειριζόταν παράνομη επιχείρηση ενοικίασης μοτοσυκλετών στο Koh Pha Ngan

Surat Thani -

Ένας Ρώσος συνελήφθη την Τρίτη (12 Μαρτίουth) αφού φέρεται ότι βρέθηκε να λειτουργεί μια διαδικτυακή επιχείρηση ενοικίασης μοτοσυκλετών στο Koh Pha Ngan στο Surat Thani.

Οι αξιωματούχοι της περιφέρειας Koh Pha Ngan είπαν στο Phuket Express ότι στις 10:00 π.μ. της εν λόγω ημέρας συνέλαβαν έναν 21χρονο Ρώσο στο Koh Pha Ngan. Του κατασχέθηκαν ένα μηχανάκι 300 κυβικών, ένα κινητό τηλέφωνο και ορισμένα προσωπικά έγγραφα.

Η σύλληψη ακολούθησε αφού οι αξιωματούχοι ανακάλυψαν ότι φέρεται να υπήρχαν πολλοί αλλοδαποί που εργάζονταν παράνομα στο νησί. Μερικοί από αυτούς φέρεται να λειτουργούσαν υπηρεσίες ενοικίασης μοτοσυκλετών μέσω διαδικτυακών πλατφορμών. Ο Ρώσος είχε αναρτήσει διαφημίσεις σε μια ομάδα στο Facebook που προσέφερε προς ενοικίαση μια μηχανή 300 κυβικών.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.