Το Γραφείο Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης εγκαινιάζει πρόσθετες πτήσεις για το Φεστιβάλ Songkran

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις υψηλές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran, το Γραφείο Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT) ανακοίνωσε την προσθήκη 38 νέων πτήσεων.

Η κίνηση, που αποκαλύφθηκε από τον αναπληρωτή διευθυντή της CAAT, Sarun Benjanirat, είναι μια απάντηση στην έκκληση του υπουργού Μεταφορών Suriya Jungrungreangkit για άμεσα μέτρα για την παροχή βοήθειας στους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αιχμής. Από τις 12 Μαρτίου, αυτές οι πτήσεις, που υποστηρίζονται από έξι διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, θα συμβάλουν σε συνολικά 104 ειδικά ταξίδια, προσφέροντας 17,874 επιπλέον θέσεις για την περίοδο των εορτών.

Αυτές οι επιπλέον πτήσεις, που έχουν προγραμματιστεί για τις 11-12 Απριλίου και τις 15-16 Απριλίου, πρόκειται να συνδέσουν τους ταξιδιώτες με μεγάλα περιφερειακά αεροδρόμια όπως το Πουκέτ, το Τσιάνγκ Μάι, το Σαμούι, το Ubon Ratchathani, το Udon Thani και το Khon Kaen. Ο προγραμματισμός συμπίπτει με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να παρατείνει τις διακοπές του Songkran σε πέντε ημέρες, από τις 12 έως τις 16 Απριλίου, επιτρέποντας τον εκτεταμένο εορτασμό της Ταϊλανδικής Πρωτοχρονιάς. Για να κάνουν τα ταξίδια πιο προσιτά, οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση έως και 20% στα εισιτήρια για αυτές τις ειδικές πτήσεις, που μπορεί να περιλαμβάνουν κουλοχέρηδες σε λιγότερο τυπικές ώρες, όπως νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ.

Η πρωτοβουλία είναι το αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας του Τμήματος Αεροδρομίων, Αεροδρομίων της Ταϊλάνδης (AOT) και του Αεροναυτικού Ραδιοφώνου της Ταϊλάνδης. Οι τρεις υπηρεσίες εργάζονται για να επεκτείνουν τις ώρες λειτουργίας του αεροδρομίου και να αυξήσουν τα επίπεδα προσωπικού για να αντιμετωπίσουν την αναμενόμενη αύξηση της επιβατικής κίνησης και να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία.

Η CAAT έχει εκδώσει επίσης οδηγίες για τους ταξιδιώτες να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους εκ των προτέρων και να εξερευνήσουν διαφορετικές επιλογές κράτησης για να βρουν τις καλύτερες τιμές. Η αρχή συνιστά την αγορά εισιτηρίων απευθείας μέσω των ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα της άμεσης επικοινωνίας με τους αερομεταφορείς για τυχόν προσαρμογές ταξιδιού ή ανάγκες αποζημίωσης.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.