Συνελήφθησαν τρεις Κινέζοι υπήκοοι για παράνομη εργασία στο εργοτάξιο της Patong

Πατόνγκ –

Τρεις Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα σε εργοτάξιο στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε τρεις Κινέζους άνδρες που αναγνωρίστηκαν μόνο ως ο κ. Wang, 59, ο κ. Huang, 37 και ο κ. Huang, 68. Συνελήφθησαν σε ένα εργοτάξιο στο Ο δρόμος Muean Ngern στην Πατόνγκ.

Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ. Ο κ. Wang αντιμετωπίζει κατηγορίες για απασχόληση αλλοδαπών που δεν έχουν άδεια εργασίας. Οι δύο κύριοι Huang αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εργασία χωρίς νόμιμη άδεια.

Σχετικά άρθρα:

Υπήρχαν 33 αλλοδαποί που συνελήφθησαν στο Πουκέτ μετά από ένα περιστατικό υποτιθέμενης κλωτσιάς που αφορούσε έναν Ελβετό ομογενή που κυριάρχησε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης την περασμένη εβδομάδα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.