Η είσοδος στην παραλία του Πουκέτ άνοιξε ξανά μετά από τοπικές διαμαρτυρίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η πρόσβαση του κοινού στην παραλία Laem Nga του Πουκέτ έχει αποκατασταθεί μετά από απόφαση μεταξύ των επαρχιακών αρχών και του Cape Nga Development Co. Ο προηγουμένως κλειστός δημόσιος δρόμος που οδηγεί στην παραλία άνοιξε ξανά την Κυριακή (10 Μαρτίου), μετά τη δημόσια κατακραυγή για το κλείσιμο.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Σοφόν Σουβαναράτ ανακοίνωσε την επαναλειτουργία, σημειώνοντας επιτυχημένες διαπραγματεύσεις που αντιμετώπισαν τις ανησυχίες του κοινού σχετικά με την πρόσβαση στη δημοφιλή παραλία στην υποσυνοικία Ρατσάντα. Η συμφωνία προβλέπει τη συνεχιζόμενη δημόσια χρήση του δρόμου, με τις τοπικές αρχές να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη διατήρηση της ασφάλειας και της καθαριότητας του.

Η διαμάχη επικεντρώθηκε σε δημόσιο δρόμο που κατασκευάστηκε το 1994 από το Τμήμα Αγροτικών Οδών. Αργότερα η ιδιοκτησία μεταβιβάστηκε στον Περιφερειακό Δήμο Ρατσάδας. Ωστόσο, ένα αναπτυξιακό έργο από την Cape Nga Development Co. οδήγησε σε μερικό κλείσιμο του δρόμου, περιορίζοντας σημαντικά την πρόσβαση του κοινού στην παραλία.

Ο Κυβερνήτης Sophon, κατά την επιστροφή του από την ITB Berlin, μια διάσημη τουριστική έκθεση στη Γερμανία, μετά από εντολές του υπουργού Εσωτερικών Auntin Chanvirakul, διασφάλισε ότι η κατάσταση είχε αντιμετωπιστεί σωστά μέσω των αναπληρωτών του και όλων των σχετικών μονάδων.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.