Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη επειδή φέρεται ότι εργαζόταν παράνομα σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται σε ένα κατάστημα κάνναβης και να πουλά ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Πατόνγκ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από το Επαρχιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ ότι ένας αλλοδαπός βρέθηκε να εργάζεται σε ένα κατάστημα κάνναβης.

Αστυνομικοί επιθεώρησαν το άγνωστο κατάστημα κάνναβης στο Dragon Market στην Patong. Ο κ. Kaung, χωρίς επίθετο, 22 ετών, υπήκοος Μιανμάρ, βρέθηκε να δουλεύει στον πάγκο μέσα στο κατάστημα. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νόμιμο έγγραφο ή άδεια άδειας για πώληση ελεγχόμενων βοτάνων (μπουμπούκια κάνναβης) ή νόμιμη άδεια εργασίας. Παραδέχτηκε επίσης στην αστυνομία ότι πουλούσε ηλεκτρονικά τσιγάρα και στο κατάστημα.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Το Phuket Express προσθέτει ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς για να εργαστούν ως πωλητές μπροστά σε καταστήματα.

Σχετικά άρθρα:

Υπήρχαν 33 αλλοδαποί που συνελήφθησαν στο Πουκέτ μετά από ένα περιστατικό υποτιθέμενης κλωτσιάς που αφορούσε έναν Ελβετό ομογενή που κυριάρχησε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης την περασμένη εβδομάδα.

Τρεις Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα σε εργοτάξιο στην Πατόνγκ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.