Άνδρας συνελήφθη σε χώρο ψυχαγωγίας στην Πατόνγκ που φέρεται να άνοιξε χωρίς άδεια

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη σε χώρο διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ που φέρεται να άνοιξε χωρίς νόμιμη άδεια μετά από επιδρομή τη Δευτέρα (11 Μαρτίου).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 11:00 μ.μ. έκαναν έφοδο σε ένα άγνωστο νυχτερινό κέντρο στο Soi Gon So στον δρόμο Bangla. Πελάτες βρέθηκαν και μέσα στο νυχτερινό κέντρο.

Ο κ. Pakapumin, χωρίς επίθετο δημοσιευμένο, παρουσιάστηκε ως ιδιοκτήτης. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια για τον χώρο διασκέδασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε στους αξιωματικούς ότι το νυχτερινό κέντρο ήταν ανοιχτό από τις αρχές του τρέχοντος έτους χωρίς νόμιμη άδεια.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.