Κινέζος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ επειδή φέρεται να μην πλήρωσε μέλος του προσωπικού

Πουκέτ -

Ένας Κινέζος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ αφού φέρεται να μην πλήρωσε έναν υπάλληλο του στην Πατόνγκ.

Η μετανάστευση του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον καταζητούμενο ύποπτο, έναν 49χρονο Κινέζο, συνελήφθη στον τερματικό σταθμό International Departures στο αεροδρόμιο ενώ προσπαθούσε να φύγει από το Πουκέτ.

Κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε μισθό σε εργαζόμενο και ότι παραβίασε τους νόμους της Ταϊλάνδης για την απασχόληση. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Η Phuket Express σημείωσε ότι η Phuket Immigration δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά του ή περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση στην Πατόνγκ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.