Ρώσος συνελήφθη επειδή φέρεται ότι εργαζόταν παράνομα σε κατάστημα κάνναβης στο Wichit

Wichit -

Ένας Ρώσος συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται σε ένα κατάστημα κάνναβης στο Wichit.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Denis, 34 ετών, Ρώσος υπήκοος, σε ένα κατάστημα κάνναβης στο Wichit, Mueang Phuket.

Έχει νόμιμη άδεια εργασίας αλλά δεν του επέτρεπε να είναι συγκεκριμένα πωλητής. Η αστυνομία του Wichit δεν αποκάλυψε ποια ακριβώς είναι η περιγραφή της θέσης στην άδεια εργασίας του.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια. Το Phuket Express προσθέτει ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς για να εργαστούν ως πωλητές μπροστά σε καταστήματα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.