ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Ελβετός ομογενής του Πουκέτ σε περιστατικό ιικού υποτιθέμενου κλοτσιού αφέθηκε με εγγύηση αλλά του απαγορεύτηκε να εργαστεί και να φύγει από την Ταϊλάνδη

Πουκέτ -

Ένας Ελβετός ομογενής στο Πουκέτ στο επίκεντρο ενός περιστατικού υποτιθέμενου κλοτσιού έχει δεσμευτεί, αλλά του απαγορεύεται να εργαστεί και να φύγει από την Ταϊλάνδη.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας γιατρός φέρεται να δέχτηκε κλωτσιές και φραστική επίθεση από έναν αλλοδαπό άνδρα και την Ταϊλανδή σύζυγό του κοντά σε μια βίλα σε μια παραλία στο Πα Κλοκ.

Βίντεο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ. Περιέχει σκληρή γλώσσα που θα μπορούσε να προσβάλει τους ευαίσθητους θεατές.

Ένας Ελβετός ομογενής και η Ταϊλανδή σύζυγός του ζήτησαν συγγνώμη από έναν γιατρό της Ταϊλάνδης και τον λαό της Ταϊλάνδης για ένα περιστατικό ιογενούς κλωτσιάς, αλλά ο Ελβετός εξακολουθεί να επιμένει ότι γλίστρησε και η κλωτσιά δεν ήταν επίτηδες.

Ένας Ελβετός ομογενής κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχική βλάβη αφού φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό κοντά στη νοικιασμένη βίλα του στο Thalang.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ιογενές ζήτημα καταπάτησης της γης σε μια παραλία του Πουκέτ, όπου φαίνονται άνθρωποι να κάθονται σε σκαλοπάτια που έχουν γίνει επίκεντρο της διαμάχης.

Πάνω από 500 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην παραλία Ya Mu στο Πουκέτ για να διαδηλώσουν εναντίον ενός Ελβετού υπηκόου, του κ. Ντέιβιντ, ο οποίος φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό.

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ διέταξαν την απομάκρυνση της πλειονότητας των σκαλοπατιών που εμπλέκονται στο περιστατικό, καθώς δηλώνουν ότι εισέβαλαν παράνομα στην παραλία.

Ένας ιδιοκτήτης βίλας στην παραλία Yamu στο Paklok πρόκειται να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα μετά την καταπάτηση μέρους της βίλας στον δημόσιο χώρο.

Οι σκάλες στη βίλα που είχαν καταπατήσει στην παραλία Yamu, όπου ένας γιατρός από την Ταϊλάνδη φέρεται να κλωτσήθηκε από έναν Ελβετό ομογενή σε ένα περιστατικό ιού, κατεδαφίστηκαν.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin Charnvirakul απευθύνεται σε υποτιθέμενη ξένη μαφία στο Πουκέτ, ορκίζεται να λάβει σοβαρά μέτρα.

Μια νόμιμη άδεια μακροπρόθεσμης βίζας για διαμονή στην Ταϊλάνδη πρόκειται να ζητηθεί να ανακληθεί για τον Ελβετό ομογενή που φέρεται να κλώτσησε έναν Ταϊλανδό γιατρό σε ένα περιστατικό ιού τον περασμένο μήνα που έχει κυριαρχήσει στα πρωτοσέλιδα των ταϊλανδικών μέσων ενημέρωσης.

Ένας Ελβετός ομογενής στο Πουκέτ στο επίκεντρο ενός ιογενούς περιστατικού που έχει Επιχειρηματική Βίζα μπορεί να ζητήσει την παράτασή της λόγω συνεχιζόμενων νομικών μέτρων, ακόμη και όταν ορισμένοι αξιωματούχοι και κάτοικοι του Πουκέτ ζητούν την άμεση απέλασή του.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ δήλωσε ότι έχει ανακαλέσει επίσημα τη βίζα ενός Ελβετού ομογενούς στο Πουκέτ, στο επίκεντρο ενός περιστατικού ιού που υποτίθεται ότι είχε κλωτσιές. Μπορεί να ζητήσει εγγύηση κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο συνταγματάρχης Parinya Klinkaesorn, εκπρόσωπος της Ταϊλανδικής Μετανάστευσης, αποκάλυψε την τρέχουσα κατάσταση στον ταϊλανδικό Τύπο.

«Το βράδυ της Πέμπτης, 7 Μαρτίου, ο κ. Ντέιβιντ κρατήθηκε στο κελί της μετανάστευσης του Πουκέτ. Διασώθηκε την Παρασκευή (8 Μαρτίου) από τη σύζυγό του για 100,000 μπατ. Οι εμπλεκόμενοι δικηγόροι έδωσαν την αιτία της εγγύησης ότι ο κ. Ντέιβιντ βρίσκεται σε δικαστική διαδικασία για να προσπαθήσει να υπερασπιστεί νομικά τον εαυτό του στην υποτιθέμενη υπόθεση κλωτσιών.

Η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Πουκέτ ενέκρινε εγγύηση 30 ημερών. Ωστόσο, η εγγύηση είναι υπό τέσσερις προϋποθέσεις:

  1. Πρέπει να μείνει στο κατάλυμα που έχει εγγραφεί στο Phuket Immigration.
  2. Πρέπει να παρουσιάζεται στη Μετανάστευση του Πουκέτ κάθε 15 ημέρες.
  3. Του απαγορεύεται από οποιαδήποτε εργασία ή να κάνει οτιδήποτε προσβάλλει τους νόμους της Ταϊλάνδης.
  4. Του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.

Ο συνταγματάρχης Parinya είπε στα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης: «Ο κ. Ο Ντέιβιντ κατέθεσε προσφυγή στη Μετανάστευση του Πουκέτ σχετικά με την ανάκληση της βίζας του ζητώντας να το επανεξετάσουν. Έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Δεν ανησυχούμε. Είμαστε σίγουροι για τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε για την ανάκληση της βίζας του».

Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών της Ταϊλάνδης, Ο Anutin Charnvirakul, έχει δηλώσει προσωπικά ότι θα ασκούσε βέτο σε οποιοδήποτε αίτημα έφεσης, το οποίο είπε ότι είναι εντός των δικαιωμάτων του με τη θέση του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.