Τρεις Ρώσοι συνελήφθησαν επειδή φέρεται να λειτουργούσαν κλινική ομορφιάς στο νησί Σαμούι

ΦΩΤΟ: Dailynews

Surat Thani -

Δύο Ρωσίδες και ένας Ρώσος συνελήφθησαν αφού φέρεται να λειτουργούσαν μια παράνομη κλινική ομορφιάς στο νησί Σαμούι.

Ο Υπάλληλος Μετανάστευσης Σουρά Τάνι είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (7 Μαρτίουth) αυτοί και οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας της επαρχίας Surat Thani επιθεώρησαν μια κλινική ομορφιάς στην υποπεριοχή Bo Phut στο νησί Samui. Η κλινική δεν ήταν νόμιμα εγγεγραμμένη, σύμφωνα με αξιωματούχους του Surat Thani.

Μέσα στην κλινική βρέθηκαν η κα ΛΙΛΙΙΑ, 32 ετών και ο κ. Αλέξανδρος, 35 ετών, Ρώσος υπήκοος. Η κα ΛΙΛΙΙΑ είπε στους αξιωματικούς ότι επικοινώνησε μαζί της η κα ΓΙΟΥΛΙΑ, Ρωσίδα υπήκοος που είναι η ιδιοκτήτρια της κλινικής. Η κα ΓΙΟΥΛΙΑ την προσέλαβε ως beauty expert και υπεύθυνη της κλινικής. Οι αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι η πληρωμή με κωδικό QR στην κλινική δείχνει το όνομα της κυρίας ΓΙΟΥΛΙΑ. Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Bo Phut.

Η κυρία ΓΙΟΥΛΙΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για λειτουργία ιατρικής κλινικής χωρίς άδεια. Η κα ΛΙΛΙΙΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για εργασία χωρίς νόμιμη άδεια. Ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είχε άδεια εργασίας, αλλά αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι εργάστηκε εκτός της νόμιμης περιγραφής της άδειας εργασίας του.

Αστυνομία Surat Thani πρόσφατα καταπολεμούν αλλοδαπούς που εργάζονται παράνομα μετά από ένα ιογενές περιστατικό που αφορούσε έναν Ελβετό ομογενή στο Πουκέτ. Δείτε άλλες σχετικές ιστορίες στους παρακάτω συνδέσμους:

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ δήλωσε ότι έχει ανακαλέσει επίσημα τη βίζα ενός Ελβετού εκπατρισμένου στο Πουκέτ, στο επίκεντρο ενός περιστατικού υποτιθέμενου ιού κλωτσιών.

Μια Αμερικανίδα συνελήφθη αφού φέρεται να λειτουργούσε βρεφονηπιακό σταθμό χωρίς νόμιμη άδεια στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.