Γυναίκα από το Καζακστάν συνελήφθη στο Thalang επειδή φέρεται ότι ήταν παράνομος οδηγός ταξί

Thalang -

Μια γυναίκα από το Καζακστάν συνελήφθη στην υποπεριφέρεια Mai Khao, αφού βρέθηκε φερόμενη ως παράνομη οδηγός ταξί.

Η αστυνομία Tha Chatchai είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (6 Μαρτίουth) στις 6:30 μ.μ. αυτοί και οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ συνέλαβαν μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία ΥΕΚΑΤΕΡΙΝΑ, υπήκοος Καζακστάν, μπροστά από μια συγκυριαρχία στην υποπεριφέρεια Μάι Κάο.

Η υπόθεση προέκυψε επειδή η αστυνομία του Tha Chatchai βρήκε έναν ιστότοπο στη ρωσική γλώσσα που διαφήμιζε τον τουρισμό στο Πουκέτ με υπηρεσίες μεταφοράς. Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί τους για μεταφορά για την παραλαβή τους από συγκυριαρχία. Ο Καζακστάν παράνομος οδηγός ταξί εμφανίστηκε στη συνέχεια ενώπιον του συλληφθέντος.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Tha Chatchai για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια (οδηγός ταξί). Το Phuket Express σημειώνει ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς που ενεργούν ως οδηγοί ταξί.

Η Αστυνομία του Πουκέτ πρόσφατα καταπολεμά τους αλλοδαπούς που εργάζονται παράνομα μετά από μια viral ιστορία που περιλαμβάνει έναν Ελβετό ομογενή που φέρεται να κλωτσά έναν Ταϊλανδό γιατρό. Δείτε άλλες σχετικές ιστορίες στους παρακάτω συνδέσμους:

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ δήλωσε ότι έχει ανακαλέσει επίσημα τη βίζα ενός Ελβετού εκπατρισμένου στο Πουκέτ, στο επίκεντρο ενός περιστατικού υποτιθέμενου ιού κλωτσιών.

Ο κ. Thanakorn Wangboonkongchana, ο αναπληρωτής αρχηγός του Ηνωμένου Έθνους της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια μετά την επίσκεψη στο Πουκέτ την περασμένη εβδομάδα για να επιθεωρήσει και να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με έναν ισχυρισμό για ξένες συμμορίες μαφίας στην περιοχή.

Δύο φερόμενες Ρωσίδες ιερόδουλες συνελήφθησαν στην Πατόνγκ μετά από επιχείρηση τσίμπημα.

Τρεις Ρώσοι συνελήφθησαν σε κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Cherng Talay για αδικήματα που σχετίζονται με την άδεια εργασίας.

Ένας Ρουμάνος συνελήφθη στην Πατόνγκ, αφού βρέθηκε να πωλεί πακέτα περιηγήσεων.

Περιστατικό παραμονής στο Πουκέτ: Αυστραλός συνελήφθη αφού διέφυγε από το νοσοκομείο.

Ρώσος συνελήφθη επειδή φέρεται να εργαζόταν σε περίπτερο ανταλλαγής χρημάτων στο Thalang.

Ένας Σουηδός συνελήφθη αφού βρέθηκε να εργάζεται σε μπαρ στο Karon.

Ένας Ρώσος συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται σε κατάστημα κάνναβης στο Kathu.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.