Ρώσος συνελήφθη επειδή φέρεται να εργαζόταν σε περίπτερο ανταλλαγής χρημάτων στο Thalang

Πουκέτ-

Τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου, η αστυνομία του Σακού συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Αντρέι, ένας 37χρονος Ρώσος υπήκοος, σε θάλαμο ανταλλαγής χρημάτων στην υποπεριφέρεια Σακού. Η σύλληψη έγινε αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται μέσα στο περίπτερο.

Ο κ. Αντρέι οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες σχετικά με παράταση διαμονής και εργασία χωρίς άδεια. Το Phuket Express προσθέτει ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς που εργάζονται ως υπάλληλοι θαλάμου ανταλλαγής χρημάτων.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.