Βρετανός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ επειδή φέρεται να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης που προκάλεσε θάνατο στο νησί Σαμούι

Surat Thani -

Ένας Βρετανός, ο οποίος αναζητούνταν από τις αρχές, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Είναι ύποπτος για ένα τροχαίο ατύχημα με οδήγηση υπό την επήρεια μέθης που οδήγησε σε θάνατο στο νησί Σαμούι.

Το Phuket Immigration επιβεβαίωσε τη σύλληψη την Τρίτη (5 Μαρτίουth), στην οποία ο άγνωστος 30χρονος Βρετανός καταζητούμενος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση στον διεθνή τερματικό σταθμό αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ.

Ο ύποπτος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης που σχετίζεται με οδήγηση σε κατάσταση μέθης σε μοτοσικλέτα που προκάλεσε φερόμενο θάνατο και ζημιές. Έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Bo Phut στο νησί Samui.

Παρά τη σύλληψη, η Phuket Immigration δεν αποκάλυψε το όνομα του υπόπτου ούτε έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο τροχαίο περιστατικό. Επιπλέον, ο Βρετανός δεν έχει εκδώσει δήλωση σχετικά με τις καταγγελίες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.