ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σκάλες στη βίλα στο Πουκέτ όπου φέρεται να γκρεμίστηκε ο γιατρός

Πουκέτ -

Οι σκάλες στη βίλα που είχαν καταπατήσει στην παραλία Yamu, όπου ένας γιατρός από την Ταϊλάνδη φέρεται να κλωτσήθηκε από έναν Ελβετό ομογενή σε ένα περιστατικό ιού, κατεδαφίστηκαν.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας γιατρός φέρεται να δέχτηκε κλωτσιές και φραστική επίθεση από έναν αλλοδαπό άνδρα και την Ταϊλανδή σύζυγό του κοντά σε μια βίλα σε μια παραλία στο Πα Κλοκ.

Βίντεο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ. Περιέχει σκληρή γλώσσα που θα μπορούσε να προσβάλει τους ευαίσθητους θεατές.

Ένας Ελβετός ομογενής και η Ταϊλανδή σύζυγός του ζήτησαν συγγνώμη από έναν γιατρό της Ταϊλάνδης και τον λαό της Ταϊλάνδης για ένα περιστατικό ιογενούς κλωτσιάς, αλλά ο Ελβετός εξακολουθεί να επιμένει ότι γλίστρησε και η κλωτσιά δεν ήταν επίτηδες.

Ένας Ελβετός ομογενής κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχική βλάβη αφού φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό κοντά στη νοικιασμένη βίλα του στο Thalang.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ιογενές ζήτημα καταπάτησης της γης σε μια παραλία του Πουκέτ, όπου φαίνονται άνθρωποι να κάθονται σε σκαλοπάτια που έχουν γίνει επίκεντρο της διαμάχης.

Πάνω από 500 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην παραλία Ya Mu στο Πουκέτ για να διαδηλώσουν εναντίον ενός Ελβετού υπηκόου, του κ. Ντέιβιντ, ο οποίος φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό.

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ διέταξαν την απομάκρυνση της πλειονότητας των σκαλοπατιών που εμπλέκονται στο περιστατικό, καθώς δηλώνουν ότι εισέβαλαν παράνομα στην παραλία.

Ένας ιδιοκτήτης βίλας στην παραλία Yamu στο Paklok πρόκειται να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα μετά την καταπάτηση μέρους της βίλας στον δημόσιο χώρο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin Charnvirakul απευθύνεται σε υποτιθέμενη ξένη μαφία στο Πουκέτ, ορκίζεται να λάβει σοβαρά μέτρα.

Μια νόμιμη άδεια μακροπρόθεσμης βίζας για διαμονή στην Ταϊλάνδη πρόκειται να ζητηθεί να ανακληθεί για τον Ελβετό ομογενή που φέρεται να κλώτσησε έναν Ταϊλανδό γιατρό σε ένα περιστατικό ιού τον περασμένο μήνα που έχει κυριαρχήσει στα πρωτοσέλιδα των ταϊλανδικών μέσων ενημέρωσης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Τα έγγραφα διαταγής κατεδάφισης τοποθετήθηκαν αρχικά κοντά στις σκάλες πριν από αρκετές ημέρες. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής παρατήρησαν ότι οι παραγγελίες εξαφανίστηκαν από την περιοχή της σκάλας τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Την Τρίτη (5 Μαρτίουth) ο ιδιοκτήτης του έργου της πολυτελούς βίλας χρησιμοποίησε εκσκαφέα για να γκρεμίσει τις σκάλες της βίλας και κάποιες κατασκευές στην περιοχή της βίλας που καταπάτησαν την παραλία.

Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να ολοκληρωθεί η κατεδάφιση. Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ και η αστυνομία του Thalang επιθεωρούσαν την περιοχή για να διασφαλίσουν ότι συμμορφώνεται σωστά με τους κανονισμούς τους.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.