Δύο φερόμενες Ρωσίδες πόρνες συνελήφθησαν στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Δύο φερόμενες Ρωσίδες ιερόδουλες συνελήφθησαν στην Πατόνγκ μετά από επιχείρηση τσίμπημα.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (5 Μαρτίουth) συνέλαβαν δύο Ρωσίδες, οι οποίες αναγνωρίστηκαν μόνο ως η κυρία Άννα, 18 ετών, και η δεσποινίς Όλγα, 23 ετών, σε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Phra Metta στην Πατόνγκ.

Η σύλληψη έγινε μετά από επιχείρηση τσίμπημα της αστυνομίας αφού έλαβε πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι υπήρχαν Ρωσίδες ιερόδουλες που εργάζονταν παράνομα στην Πατόνγκ. Οι δύο Ρωσίδες διαφημίστηκαν σε άγνωστη ιστοσελίδα.

Οι δύο Ρωσίδες επικοινώνησαν με έναν μυστικό αστυνομικό μέσω της εφαρμογής WhatsApp. Συμφώνησαν σε μια τιμή 14,000 μπατ ο καθένας για τις υπηρεσίες τους και έκλεισαν ραντεβού σε ξενοδοχείο αγνώστων στοιχείων όπου τελικά συνελήφθησαν.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για πορνεία και διαφήμιση για πορνεία, καθώς και παράνομη εργασία. Είναι επίσης πιθανό να απελαθούν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.