Τρεις Ρώσοι συνελήφθησαν σε κατάστημα ενοικίασης οχημάτων Thalang για υποτιθέμενα αδικήματα που σχετίζονται με άδεια εργασίας

Thalang -

Τρεις Ρώσοι συνελήφθησαν σε κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Cherng Talay για αδικήματα που σχετίζονται με την άδεια εργασίας.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (5 Μαρτίουth) συνέλαβαν τρεις Ρώσους που αναγνωρίστηκαν μόνο ως MR. ΣΤΕΠΑΝ, 38, ΚΥΡΙΟΣ. DMITRII, 34, και MR. ROMAN, 43. Συνελήφθησαν σε μια εταιρεία στην οδό Sri Soonthorn στο Cherng Talay, η οποία λειτουργούσε ως κατάστημα ενοικίασης οχημάτων. Το πλήρες όνομα του καταστήματος αποκρύφτηκε από την αστυνομία της Ταϊλάνδης λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay. ΚΥΡΙΟΣ. Ο ΣΤΕΠΑΝ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απασχόληση αλλοδαπών που δεν έχουν άδεια εργασίας. ΚΥΡΙΟΣ. DMITRII και MR. Οι ROMAN αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εργασία χωρίς νόμιμες άδειες εργασίας.

Αυτό είναι μέρος μιας ανανεωμένης προσπάθειας από τις αρχές του Πουκέτ για την καταστολή των αλλοδαπών που εργάζονται παράνομα στο Πουκέτ, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και ως ιερόδουλων όπως φαίνεται εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.