Ρουμάνος συνελήφθη στην Πατόνγκ για φερόμενους ως εκμεταλλευόμενους ξεναγήσεις

Πατόνγκ –

Ένας Ρουμάνος συνελήφθη στην Πατόνγκ, αφού βρέθηκε να πωλεί πακέτα περιηγήσεων.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (5 Μαρτίουth) συνέλαβαν τον MR. ΙΟΝ, 28, υπήκοος Ρουμανίας σε χώρο στάθμευσης ενός άγνωστου ξενοδοχείου στην οδό Phra Baramee στην Πατόνγκ.

Η σύλληψη έγινε μετά από ειδοποίηση της αστυνομίας από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι αλλοδαπός πουλούσε πακέτα εκδρομών στο ξενοδοχείο. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Ρουμάνος συνιστούσε πακέτα περιηγήσεων σε ξένους τουρίστες. Τουρίστες φέρεται να εθεάθησαν επίσης να αγοράζουν ένα τουριστικό πακέτο και να πληρώνουν τον Ρουμάνο.

Ο Ρουμάνος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια και ότι εκμεταλλευόταν παράνομα μια τουριστική επιχείρηση.

Το Phuket Express σημειώνει ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς που ενεργούν ως ξεναγοί.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.