Δύο άνθρωποι σκοτώνονται μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα στο Thalang

Thalang -

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα στο Σρι Σόνθορν.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα τη Δευτέρα (4 Μαρτίουth) το πρωί στις 6:40 π.μ. στον δρόμο Baan Mueang Mai – Monument Road στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν το μηχανάκι και το αυτοκίνητο στο δρόμο. Στο δρόμο βρέθηκαν επίσης δύο πτώματα. Τα πτώματα αναγνωρίστηκαν αργότερα ως η κυρία Pensri Klaewkla, 59 ετών, από το Thalang, και η κυρία Thimaphon Ratchasri, 55 ετών, από το Nakhon Si Thammarat.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κα Shikako, 31 ετών, (Ταϊλανδο-Ιάπωνας) από το Thalang, δεν τραυματίστηκε και περίμενε την αστυνομία στο σημείο. Πλάνα CCTV κοντά δείχνει ότι η μηχανή διέσχιζε το δρόμο όταν ο αναβάτης και ο συνεπιβάτης χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.