Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Οι προειδοποιήσεις για τον καύσωνα συνεχίζονται και πολλά άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!

  1. Έκπληξη του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης επισκέπτεται το αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Απαντώντας στις υπηρεσίες του αεροδρομίου, ο Srettha έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να βρουν λύσεις για να αφιερώσουν λιγότερο χρόνο στη διαδικασία check-in.

2. Οι αστυνομικοί του Cha-uat έλαβαν καταγγελία εγκλήματος με μαχαίρι ότι ένας λοχίας της αστυνομίας έκανε έξαψη και μαχαίρωσε δύο αθώους ηλικιωμένους σε μια μηχανή στο Cha-uat, Nakhon Si Thammarat, προκαλώντας ένα θύμα και έναν σοβαρό τραυματισμό.

Αναφέρθηκε ότι ο ύποπτος είχε ιατρικά αρχεία από το νοσοκομείο Songklanagarind για σοβαρή κατάθλιψη, σύμφωνα με έναν γιατρό.

3. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης αποκαλύπτει τη δολοφονία των ΤαϊβανώνΆτομο κοντά στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi, Καταδίωξη υπόπτων που φεύγουν στην Καμπότζη.

Το σώμα ενός Ταϊβανέζου, ο οποίος ονομάστηκε δημόσια ο κ. Shih Mou Chiang, 43, ήταν φυγάς που καταζητείται για αδικήματα ληστείας και κατοχής πυροβόλων όπλων. Οι ύποπτοι έχουν καταφύγει σε διάφορες χώρες.

4. Οι ηγέτες του τουρισμού στην Ταϊλάνδη ζητούν συζητήσεις για τη θέσπιση μιας μακροπρόθεσμης ταξιδιωτικής συμφωνίας χωρίς βίζα με την Ινδία, προβλέποντας σημαντικά οφέλη καθώς η Ινδία αναμένεται να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο έως το 2027.

Αυτή τη στιγμή είναι μόνο μια πρόταση.

5. Το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD) αποκάλυψε ότι μια περιοχή χαμηλής πίεσης που προκαλείται από την έντονη ζέστη καλύπτει το πάνω μέρος της Ταϊλάνδης, με αποτέλεσμα να επικρατούν θερμές καιρικές συνθήκες σε πολλές περιοχές.

Όσον αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση, οι βόρειες, βορειοανατολικές και ανώτερες κεντρικές περιοχές παρουσιάζουν μέτρια έως υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων και ομίχλη λόγω των ασθενών ανέμων και της κακής κυκλοφορίας του αέρα.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, να είστε ασφαλείς!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.