Βρετανός άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται να πούλησε LSD και έκσταση στο νησί της χελώνας στο Surat Thani

ΦΩΤΟ: Dailynews

Surat Thani -

Ένας Βρετανός συνελήφθη αφού βρέθηκε να πωλεί LSD, γνωστό τοπικά ως μαγικό χαρτί, και έκσταση στο νησί Turtle (Koh Tao) στο Surat Thani.

Η αστυνομία του Κο Τάο είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (1η Μαρτίου) συνέλαβε έναν 36χρονο άνδρα Βρετανό υπήκοο. Του κατασχέθηκαν 75 μαγικά χαρτάκια (LSD) και 25 χάπια έκσταση.

Η σύλληψη έγινε μετά την ενημέρωση της αστυνομίας από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι ένας αλλοδαπός εργαζόταν σε μπαρ και πουλούσε παράνομα ναρκωτικά σε τουρίστες. Η αστυνομία παρακολουθούσε τον ύποπτο για πέντε μήνες πριν από τη σύλληψη.

Ο ύποπτος φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πούλησε έκσταση για 1,000 μπατ ανά χάπι και 100 μπατ για ένα μαγικό χαρτί. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Koh Tao για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 (έκσταση και χαρτάκια μαγικής) με σκοπό να πουλήσει.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.