Οι Ταϊλανδοί κάνουν βήματα που εμπλέκονται σε περιστατικό ιογενούς κλωτσιάς σε ένα hotspot κοινωνικής δικτύωσης

Παραλία Yamu, Πουκέτ-

Αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ιογενές ζήτημα καταπάτησης γης σε μια παραλία του Πουκέτ, όπου φαίνονται άνθρωποι να κάθονται σε σκαλιά που έχουν γίνει επίκεντρο της διαμάχης. Το περιστατικό περιλαμβάνει έναν Ελβετό ονόματι Urs 'David' Fehr και την Ταϊλανδή σύζυγό του.

Τα επίμαχα σκαλοπάτια αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν μέρος της ιδιωτικής περιουσίας του ζευγαριού, με αποτέλεσμα μια σύγκρουση και υποτιθέμενη κλωτσιά με μια γιατρό από την Ταϊλάνδη και τη φίλη της που κάθονταν στα σκαλιά τη νύχτα. Ωστόσο, αργότερα ανακαλύφθηκε ότι η πλειοψηφία των σκαλοπατιών καταπατούσε δημόσια παραλία και δεν ανήκε καθόλου στο ζευγάρι. Οι αρχές διέταξαν την κατεδάφιση αυτών των σκαλοπατιών.

Επιπλέον, Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι το ακίνητο ήταν ενοικιαζόμενο και δεν ανήκει στο ζευγάρι. Σε μια κατάσταση που πιθανότατα θα απογοητεύσει τον πραγματικό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, καλούνται επίσης για νομική δράση λόγω καταπάτησης γης στην παραλία.

Το περιστατικό κέρδισε ευρεία προσοχή αφού ένα βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, που δείχνει τον Ελβετό να κλωτσάει τη γυναίκα που καθόταν στα σκαλιά. Ο γιατρός, Thandao Chandam, υπέβαλε αργότερα καταγγελία για επίθεση εναντίον του.

Ο Ελβετός ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά εξακολουθεί να επιμένει ότι γλίστρησε, γεγονός που έκανε πολλούς Ταϊλανδούς στο διαδίκτυο να μην αποδεχτούν τη συγγνώμη. Ως αποτέλεσμα, έχουν συρρέει στα σκαλιά και έχουν ποζάρει για φωτογραφίες και έχουν κάνει check-in στην τοποθεσία μπροστά από τη νοικιασμένη βίλα, που βρίσκεται στην πολυτελή περιοχή Yamu Beach.

Φωτογραφία από Phuket Times.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/