Δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας που βρέθηκαν στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Μια μητέρα δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων είπαν στο Phuket Express νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι βρήκαν τα ίχνη μιας μητέρας θαλάσσιας χελώνας σε μια παραλία στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Khao Lam Pi Hat Thai Mueang. Τα ίχνη της μητέρας θαλάσσιας χελώνας ήταν 200 εκατοστά.

Μέσα στη φωλιά υπήρχαν μερικά αυγά θαλάσσιας χελώνας. Η περιοχή δεν επηρεάστηκε από το θαλασσινό νερό ή από κακές καιρικές συνθήκες. Τα αυγά δεν αφαιρέθηκαν και μετρήθηκαν. Η φωλιά προστατεύεται και παρακολουθείται μέχρι να εκκολαφθούν τα αυγά από τις αρμόδιες αρχές. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.