Ο πατέρας πεθαίνει, η κόρη επιζεί μετά από ατύχημα με φορτηγό στο Karon

Karon -

Ένας πατέρας κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο, ενώ η 12χρονη κόρη του επέζησε μετά από πτώση φορτηγού σε λόφο στο Karon.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 7:00 μ.μ. στο Soi Patak 12 στην οδό Patak στο λόφο Karon.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το φορτηγό που μετέφερε έναν γερανό στον λόφο. Ο οδηγός, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Akkadet, 43 ετών, από το Kanchanaburi, βρέθηκε νεκρός έξω κοντά στο φορτηγό. Η συνοδηγός του, μια άγνωστη 12χρονη κόρη, είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Karon, συνταγματάρχης Khundet Na Nongkhai είπε στο Phuket Express ότι το φορτηγό γερανού κατευθυνόταν σε ένα εργοτάξιο στον στενό και απότομο δρόμο. Η αστυνομία πίστευε ότι ο οδηγός μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένος με το δρόμο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.