Αμερικανός που βρέθηκε με σφαίρα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Αμερικανός συνελήφθη με σφαίρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Sakoo είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (29 Φεβρουαρίουth) ειδοποιήθηκαν από το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ότι ένας υπάλληλος σε μηχάνημα ακτίνων Χ έλεγχε τις τσάντες και τις αποσκευές των επιβατών στον διεθνή τερματικό σταθμό και βρήκε μια σφαίρα μέσα στις αποσκευές ενός ξένου επιβάτη.

Ο ιδιοκτήτης αποσκευών, ο οποίος είναι Αμερικανός, συμφώνησε να αφήσει το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου να ψάξει μέσα στις αποσκευές του. Μέσα στις αποσκευές βρέθηκε μια σφαίρα, ένα κυνηγετικό όπλο. Στη συνέχεια, ο Αμερικανός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Ο Αμερικανός δεν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία του Sakoo με το όνομά του και δεν έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση για τη σφαίρα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.