ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η σορός του αγνοούμενου εφήβου βρέθηκε κοντά στο Κο Σαμούι

Samui, Surat Thani -

Το πτώμα ενός αγνοούμενου έφηβου βρέθηκε σε μια παραλία στο Κο Σαμούι.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας 15χρονος έφηβος πέθανε ενώ ένας άλλος αγνοείται αφού πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα ανοιχτά του Κο Σαμούι.

Τώρα για την ενημέρωση:

Οι δύτες διάσωσης στο Koh Samui ανέφεραν ότι το πρωί της Τετάρτης (28 Φεβρουαρίουth) ότι ένα έφηβο αγόρι που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Natthaphon, 15 ετών, ο οποίος χάθηκε στη θάλασσα την Τρίτη (27 Φεβρουαρίου), βρέθηκε νεκρός στην παραλία Chaweng περίπου δύο χιλιόμετρα από την τελευταία φορά που εθεάθη στο νησί Samui.

Αυτό ήρθε μετά την τραγική είδηση ​​ότι ο φίλος του είχε επίσης πεθάνει και είχε βρεθεί στο παρελθόν. Τα δύο έφηβα αγόρια είχαν πάει για κολύμπι με άλλους τρεις εφήβους σε μια ζώνη απαγόρευσης κολύμβησης και ένα τραχύ σερφ. Οι άλλοι τρεις έφηβοι κατάφεραν να φτάσουν με ασφάλεια στην προσγείωση και δεν αναγνωρίστηκαν από τους αρμόδιους αξιωματούχους.

Οι αρχές του Κο Σαμούι, ενώ σημείωσαν την τραγωδία του περιστατικού, υπενθύμισαν επίσης στο κοινό να μην πηγαίνει για κολύμπι σε θαλασσοταραχή ή όταν οι σημαίες του No Swimming υψώνονταν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.