Ανακοινώθηκαν μέτρα για την ασφάλεια του τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Puangpet Chunlaiad, Υπουργός που υπάγεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, προήδρευσε σε συνάντηση με φορείς συνεργατών του δικτύου για την ενοποίηση της εργασίας μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στον τουρισμό.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τον τουρισμό, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων με οδηγούς ταξί που παρενοχλούν και παροτρύνουν τους τουρίστες να αγοράσουν αγαθά και υπηρεσίες από συνδεδεμένα καταστήματα. Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η δίκαιη είσπραξη των ναύλων και για τις δύο πλευρές, την κυκλοφορία πεζών και οδικών, και διάφορες διαστάσεις της τουριστικής ασφάλειας.

Η συνεδρίαση πρότεινε προκαταρκτικά μέτρα για την επίλυση αυτών των ζητημάτων συνολικά. Όσον αφορά την κυκλοφορία, η διοίκηση θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία, όπως κάμερες τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό τροχαίων παραβάσεων, την αναδιοργάνωση των πεζοδρομίων και τη ρύθμιση της στάθμευσης των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Θα εκδοθούν σύμβολα για να ειδοποιούν τους τουρίστες και τους χρήστες υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αυτοκόλλητων για τρίκυκλα rickshaw και ταξί, που θα προειδοποιούν τους τουρίστες για δόλιες παρακινήσεις για αγορά αγαθών και υπηρεσιών, υποδεικνύοντας ότι τα οχήματα με αυτοκόλλητα είναι εγγεγραμμένα, όπως και τα καταστήματα.

Θα συνεχιστεί η ενοποίηση των προσπαθειών μεταξύ των αρμόδιων φορέων για την προειδοποίηση, την πρόστιμο και την τιμωρία των παραβατών κατά των τουριστών. Τα κοινωνικά μέτρα περιλαμβάνουν εκστρατείες που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή του κοινού στην παρακολούθηση και τον έπαινο όσων συμβάλλουν θετικά στην κοινωνία, προειδοποιώντας παράλληλα τους παραβάτες.

Χρήσιμες πληροφορίες θα δοθούν στους τουρίστες μόλις φτάσουν στην Ταϊλάνδη, όπως σημαντικοί αριθμοί επικοινωνίας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και οδηγοί που περιέχουν φιλικά, με αστέρια και αξιόπιστα καταστήματα και υπηρεσίες πιστοποιημένα από σχετικούς φορείς για τους τουρίστες.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.