Σουηδός συνελήφθη για ανταλλαγή πλαστών χρημάτων στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Σουηδός συνελήφθη αφού φέρεται να αντάλλαξε πλαστό νόμισμα ευρώ στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (26 Φεβρουαρίουth) στις 1:40 μ.μ. ειδοποιήθηκαν από έναν υπάλληλο σε ένα θάλαμο ανταλλαγής στο Soi Saen Sabai στον δρόμο Phang Mueang Sai Gor ότι ένας άνδρας προσπαθούσε να ανταλλάξει πλαστά χρήματα. Έτρεξαν στο θάλαμο ανταλλαγής και βρήκαν έναν Σουηδό ακόμα εκεί.

Ο υπάλληλος είπε στην αστυνομία ότι ο Σουηδός είχε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει πλαστό νόμισμα ευρώ για να ανταλλάξει με ταϊλανδέζικο μπατ. Ο Σουηδός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ νομικά.

Ο άνδρας δεν αναγνωρίστηκε και δεν έδωσε δήλωση στα μέσα ενημέρωσης.

Παρόμοιο άρθρο:

Ένας Βρετανός συνελήφθη αφού φέρεται να αντάλλαξε ψεύτικα χρήματα σε ανταλλακτήριο στο Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.