Η δεύτερη δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γεννά αυγά στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ-

Μια δεύτερη δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στο Thalang που είναι η δεύτερη δερμάτινη θαλάσσια χελώνα φέτος στο Πουκέτ.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (24 Φεβρουαρίουth) στις 2:14 π.μ. ειδοποιήθηκαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου στην υποσυνοικία Mai Khao ότι βρήκαν τα ίχνη μιας θαλάσσιας χελώνας που γεννούσε αυγά στην παραλία Mai Khao.

Το DMCR έφτασε στην παραλία για να βρει τα ίχνη μιας μητέρας δερμάτινης θαλάσσιας χελώνας πλάτους περίπου δύο μέτρων. Μέσα στη φωλιά οι υπάλληλοι βρήκαν 137 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας. Από αυτά τα 103 ήταν γόνιμα ωάρια.

Τα αυγά μεταφέρθηκαν στην ίδια κοντινή περιοχή με το πρώτο σετ αυγών που βρέθηκαν στην ίδια παραλία όπου το θαλασσινό νερό δεν μπορούσε να φτάσει στη φωλιά. Οι υπεύθυνοι του πάρκου δήλωσαν ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα γέννησε αυγά σε μια παραλία στο Thalang, η οποία είναι η πρώτη φωλιά δερμάτινης θαλάσσιας χελώνας στο Πουκέτ φέτος.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.