Καμία ξένη μαφία στο Πουκέτ, λέει ο κυβερνήτης του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι δεν υπάρχει ξένη μαφία στο Πουκέτ.

Το θέμα ήρθε στο φως αφού τοπικοί πολιτικοί εξέφρασαν ανησυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης για αλλοδαπούς που ζουν στο Πουκέτ για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί να συμπεριφέρονται ως μαφία.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Sophon Suwannarat είπε στο Phuket Express «Όποιος μένει στο Πουκέτ και κάνει παράνομες δραστηριότητες ή εκτελεί παράνομες επιχειρήσεις πρέπει να αντιμετωπίζει τις υψηλότερες νομικές κυρώσεις».

«Πρόσφατα, συνελήφθησαν αλλοδαποί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ και στο περίφημο Naka Weekend Market Wichit. Βρέθηκαν να κάνουν παράνομες δουλειές, όπως ξεναγοί, αλλά δεν ήταν μαφία». πρόσθεσε ο Κυβερνήτης Σοφών.

«Οι αλλοδαποί που έχουν ύποπτες συμπεριφορές ερευνώνται από ταϊλανδούς αξιωματούχους προτού ενημερώσουν τις αντίστοιχες πρεσβείες τους για έλεγχο ιστορικού. Όποιος έχει πληροφορίες για αλλοδαπούς που ασκούν παράνομες επιχειρήσεις, παρακαλούμε να το αναφέρει στους αρμόδιους αξιωματούχους της Ταϊλάνδης», εξήγησε ο Κυβερνήτης Σοφόν.

«Από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει ξένη μαφία στο Πουκέτ. Ωστόσο, στην απίθανη περίπτωση που τους βρούμε, είμαστε έτοιμοι να καταστείλουμε και να εξαλείψουμε την παρουσία τους στην Ταϊλάνδη», επιβεβαίωσε ο κυβερνήτης Σοφόν.

Σχετικά άρθρα:

Μια ομάδα Ρώσων ανδρών φέρεται να απείλησε ένα ζευγάρι Ρώσων και τους μετέφερε σε ένα φορτηγό παρά τη θέλησή τους για να προσπαθήσουν να τους εκβιάσουν για 30 εκατομμύρια μπατ σε Bitcoins στο Πουκέτ.

Πέντε αλλοδαποί ύποπτοι κρατούνται υπό κράτηση αφού φέρεται να ενεπλάκησαν σε απόπειρα εκβίασης σε ζευγάρι Ρώσων για κρυπτονόμισμα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.